Βιογραφικό σημείωμα

Παύλος Λαμπρόπουλος

Παύλος Λαμπρόπουλος 50 ετών

Γεννήθηκα και κατοικώ στην Ηλιούπολη. Είμαι παντρεμένος με την Ευφροσύνη Μυτιληναίου εκπαιδευτικό του 1º Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης και έχουμε δυο υπέροχα παιδιά.

Μέσα στα χρόνια της κρίσης, ως ιατρός αποφάσισα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου εθελοντικά, στις πρωτοποριακές δομές του κοινωνικού ιατρείου του Δήμου μας, ενώ ως μαθητής υπήρξα πρόεδρος στο 5μελές συμβούλιο.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά από μια προσωπική ανάγκη να συμβάλλω με τόλμη, επιμονή και υπευθυνότητα σε κάθε προσπάθεια που μπορεί να αποδώσει ωφελιμότερες συνθήκες για όλες και όλους τους συμπολίτες της Ηλιούπολης αλλά πρωτίστως για τα παιδιά μας.

Είναι χρέος μας να διαφυλάξουμε την ομορφιά και τον πλούτο της πόλης μας, που απλόχερα μας έχει προσφερθεί.

ΤΙΜΗΤΙΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ: 

  • Μέλος του Αμερικανικού Κολλεγίου Χειρουργικής FACS
  • Πιστοποιημένο μέλος από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Χειρουργικής του Μαστού FEBS (Breast Surgery)

Εργάζομαι ως Χειρουργός Μαστού – Μαστολόγος στο μεγαλύτερο ογκολογικό νοσοκομείο της χώρας. Κατέχω πιστοποίηση στη χειρουργική του μαστού από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Χειρουργικής. Είμαι Κάτοχος διδακτορικού τίτλου σπουδών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με διάκριση Άριστα και έχω μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Τηλεχειρουργική και Ρομποτική Χειρουργική. Μεταξύ άλλων, υπήρξα αιρετό μέλος στο Επιστημονικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Τζάνειο, ενώ είμαι αιρετό τακτικό μέλος στο Επιστημονικό Συμβούλιο και αναπληρωματικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Μεταξά.

Αναγνωρίζω το μεγάλο έργο του υποψήφιου Δημάρχου μας, Στάθη Ψυρρόπουλου. Νοιώθω ευθύνη και χρέος απέναντι στους συμπολίτες μου και ζητώ τη ψήφο σας με γνώμονα την αλήθεια, έχοντας πλήρη συναίσθηση ότι μπορώ να βοηθήσω με όλα τα μέσα που διαθέτω και θα μου δοθούν, για να αισθανθούμε περήφανοι ξανά που ζούμε σε αυτή την υπέροχη πόλη, την Ηλιούπολή μας.

 

ΜΕΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

  • Τακτικό Μέλος Επιστημονικού Συμβούλιου «Τζάνειο Νοσοκομείο» 2010
  • Ιατρικός Σύλλογος Πειραιώς
  • Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού
  • Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία
  • Αμερικανικό Κολλέγιο Χειρουργών
  • American Society of Breast Surgeons